If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
През далечната вече 2003 година работех като куриер в DHL, и тъкмо бяха взели 3 броя С3 с този мотор 1,1 бензин. Караха се в центъра заради компактните им размери, и разхода им по пътен лист в края на всеки месец беше 13/100 - толкова по въпроса за икономията.
Ама това е бил разходът заедно с Калибрата/Голфа на куриера.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Като ги знам как карат такива... и 15/100 от 1.1 няма да ме учуди.
Малолитражките са икономични само ако ги галиш... решиш ли да се силиш икономията отива по дяволите, разхода надскача тоя на по-големите мотори.
1.4 HDI карано хамалската в София харчи колкото 2.4 JTD.
Схемата спира да работи ако се виси в задръстване разбира се
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Като ги знам как карат такива... и 15/100 от 1.1 няма да ме учуди.
Малолитражките са икономични само ако ги галиш... решиш ли да се силиш икономията отива по дяволите, разхода надскача тоя на по-големите мотори.
1.4 HDI карано хамалската в София харчи колкото 2.4 JTD.
Схемата спира да работи ако се виси в задръстване разбира се
Цъ, 1,4 ХДИ - тата впоследствие горяха 5/100 нафта в центъра. За силене и дума не можеше да става при тези задръствания.
Цъ, 1,4 ХДИ - тата впоследствие горяха 5/100 нафта в центъра. За силене и дума не можеше да става при тези задръствания.
Е ако не е в задръствания от първите 1.4 ки докарваха до 8 ... колкото и аз
Ама това се караше ала прекъсвач доста често... а аз чак толкоз зор не и давам, не ми се налага, докато въшката е странна птица, докато не я ритнеш не излита
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Здравейте, извинете за неграмотността в писането, надявам се да бъда извинен.Питам (ограмотявам се) относно алфата за нейните предимства/недостатъци, с какво е по добра от другите и другите с какво са по напред от нея.Гледах постовете за това че и е скъп ремонта ,но като се замисля другите не ги правят без пари,и това не и е кой знае какъв недостатък.Другия уж недостатък големия разход, кой добър автомобил не харчи щом Ц3-1.1 може да направи разход от рода на 12/13 значи разходът на 1.4 алфа не е в пъти по голям от останалите.Ако нещо греша поправете ме,слаб съм в тия теми.
Здравейте, извинете за неграмотността в писането, надявам се да бъда извинен.Питам (ограмотявам се) относно алфата за нейните предимства/недостатъци, с какво е по добра от другите и другите с какво са по напред от нея.Гледах постовете за това че и е скъп ремонта ,но като се замисля другите не ги правят без пари,и това не и е кой знае какъв недостатък.Другия уж недостатък големия разход, кой добър автомобил не харчи щом Ц3-1.1 може да направи разход от рода на 12/13 значи разходът на 1.4 алфа не е в пъти по голям от останалите.Ако нещо греша поправете ме,слаб съм в тия теми.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
В това немското мобиле по добри оферти ли има? .Ако е така как става транспорта примерно?
За немското мобиле, в дълбоки води навлизаш. Разбира се, че в Германия са читавите и стегнати коли, но трябва да имаш човек да ти намери, та да идеш само да я докараш. Иначе от тия по-изгодните обяви, голямата част са на разни прекупвачи, алабанци, араби, ходил съм и на адрес да видя кола-турчина насинил окото на туркинята и я оставил да продава кола, която само на снимка е кола... Принципно от там, още по телефона- не е ли чист германец, изобщо не си струва да се разкарваш.
Абе, някой ще ме сети ли за друга марка автомобили, чиято цена започва за някои модели от 7-800 лв, най-скъпите модерни около 240-280 000 евро и с класики за 6-700 000 евро?
Ето я и моята калина росна прясна ) http://prikachi.com/images.php?images/287/5750287l.jpg
Не мога да и се нарадвам. Супер удобна ми е и се надявам дълго време да ме радва.
Единственото лошо,което ми се случи още първият ден беше,че ми изчезна безследно отзад едната светло отразителна пластмаска не знам как се е случило,но или в кат или в сервиза където ми сменяха 2 крушки...Много странно.
Другият кахър,че не чете мп3,но нищо и с обикновени дискове пак свири предоволно.
Да ми е честита новата ми любов ) Който се двоуми за алфа значи не е за него. Алфата или те грабва от пръв поглед или не. Няма средно положение.
Абсолютно.
Честито, със здраве да си я караш, хубава е
Мерси ха дано на това се надявам и аз. На фона на грозният път където живея алфичката е като манекенка )) Но така сме ние из вилните зони нямаме пътища
Comment